Badkamers


Badkamers creëren is een passie van ons!Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van uw badkamer.
U zult verbaast zijn wat er mogelijk is en wat er in een ruimte klein of groot gerealiseerd kan worden. De uitdaging voor ons is om er een geheel goed afgewerkte ruimte van te maken zowel luxueus als comfortabel.

Vanaf 1960 werden er veel badkamers gemaakt, de teil waarin soms meerdere personen in het zelfde water zich gingen baden maakte plaats voor een douche of bad.
De badkamer is nu meer dan een ruimte voor ontspanning, luxe en comfort staan voorop.

In steeds meer huizen wordt het bad of de doucheruimte verbouwd en wordt een jacuzzi  whirlpool een bubbelbad of een stoomcabine met allerlei technische snufjes geïnstalleerd!
Glazen wanden en grote spiegels worden steeds meer toegepast om de ruimte zo transparant mogelijk te maken.

Ook is een wastafel toilet urinoir of een bidet steeds meer een onderdeel van de badkamer uiteraard spelen hygiëne en comfort een belangrijke rol.

Accessoires in de badkamer kunnen het uiterlijk van de badruimte versterken en er een prettige accent geven.
Speciale kasten die tegen vocht kunnen, om uw potjes, flesjes en andere badkamerspullen op te bergen in uw badruimte en zijn in vele kleuren te koop en zijn sfeerbepalend.. 

Kranen moeten een prettige en goede waterstraal geven. Uiteraard is het design van de kraan belangrijk in een badruimte.

Er zijn vele mogelijkheden handige thermostatische en prachtige vormgeving klassieke strakke rechthoekige of ronde vormen. 

Het kiezen van de juiste wand en vloerafwerking is belangrijk. Ze bepalen ook een groot gedeelte van de sfeer.
Een badkamer lijkt bijvoorbeeld veel groter als u grote wand en vloertegels laat aanbrengen.

Uiteraard kunnen wij uw badkamer ook voorzien van vloerverwarming. Dit geeft een behaaglijk gevoel in plaats van koude rillingen als u de badkamervloer op stapt.

Vakmanschap creativiteit en snelle service is ons handelsmerk.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor een badkamer die geheel aan uw wensen voldoet.

Uiteraard met tien jaar garantie!