Platte daken

Lekkages zijn vervelend en brengen altijd schade aan de constructie eronder.
Daarom hebben meldingen van lekkages bij ons altijd voorrang zodat de schade beperkt blijft en u als klant tevreden kunt zijn.
Al vijftig jaar doen wij alle voorkomende werkzaamheden aan daken, onderhoud reparatie en vervangingen, deskundig betrouwbaar en voor lange duur (op vervangingen 10 jaar garantie)!

Bij bitumineuze -ook wel platte of baanvormige- daken zijn de meest gebruikte materialen APP en SBS dakrollen (zwart of met leislag).
Wij werken met gemodificeerde dakbedekkings-rollen van A kwaliteit en leveren uitsluitend kwaliteitswerk af.
Ook het plaatsen van lichtstraten lichtkoepels en dakramen vluchtluiken enkel of dubbelwandig is voor ons vertrouwd terrein.
Ook het vervangen van dakbeschot en de boeiborden.
Isolatie p.i.r. of p.u.r. met diverse dikten op of onder de bedekking behoord tot de mogelijkheid we hebben veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie!

Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal.
Van uw platte dak kunnen wij ook een zonnig dakterras met tegels of Bankirai maken met een eigen opgang en goedgekeurd hekwerk.
Ook het leveren en aanbrengen van nieuw zink lood of koper.
Tevens kunnen wij schoorstenen repareren of vervangen.

Op aanvraag voeren wij ook dakinspecties uit.

Na inspectie ontvangt u een rapport over de staat van uw dak zodat u precies weet waar u aan toe bent, ook handig bij aan of verkoop van een pand.